مواد لازم:
آرد ½ 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
وانیل ½ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
شیر یا ماست 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
کشمش نصف پیمانه
طرز تهیه:
فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 بار ا لک می کنیم.
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را با دور تند همزن می زنیم وقتی کمی پف کرد نصف شکر را به آن اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا کاملا پف کند و حجم آن چند برابر شود.
زرده تخم مرغ و وانیل و بقیه شکررا در ظرف دیگری با همزن می زنیم تا رنگش کرم شود و ماست (یا شیر) را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم بعد روغن را اضافه کرده و هم می زنیم.
بعد آرد را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود. کشمش را هم اضافه می کنیم. در آخرین مرحله سفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم نباید خیلی هم بزنیم چون پف سفیده می خوابد و کیک خوب پف نمی کند فقط در یک جهت و خیلی آرام مواد را مخلوط می کنیم.
قالب را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم ومواد را در قالب ریخته و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت در فر با حرارت 160 درجه سانتیگراد می پزیم . می توان دمای فر را در صورتیکه دیدیم سطح آن دارد قهوه ای می شود به 140 درجه کاهش داد.
روی کیک را با پودر قند تزیین می کنیم.