To fall in love
عاشق شدن
To laugh until it hurts your stomach.
انقدر بخندی که دلت درد بگیره
To go for a vacation to some pretty place. To find mails by the thousands when you return from a vacation.
برای مسافرت به یک جای خوشگل بری
این خورش یکی از غذاهای سنتی پاکستان است که مانند همه خورشها با پلوی ساده سرو میشود.
بعضیها آن را با گوشت قرمز هم میپزند، ولی با مرغ خوشمزهتر است.
- نخود فرنگی 50 گرم یا یکچهارم پیمانه
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
-پیاز یک عدد بزرگ (ریز خرد شود)
- تکههای مرغ بدون استخوان 450 گرم
- آبمرغ یک و نیم پیمانه
-زردچوبه یک قاشق چایخوری
- پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
- جوز هندی رنده شده یک چهارم قاشق چایخوری
- نعنا خشک 2 قاشق سوپخوری
- بادمجان 2 عدد (نگینی خرد شود)
-گوجه فرنگی متوسط 8 عدد (نگینی خرد شود)
-سیر 2 حبه (رنده شده)
-نمک و فلفل به میزان لازم
- برگ نعنا چند عدد برای تزیین
1 - ابتدا نخودفرنگیها را داخل قابلمهای بریزید و بعد از اضافه کردن مقداری آب، در ظرف را بگذارید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا بپزد.
2 - یک قاشق از روغن زیتون را در تابهای بریزید و روی اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز را در روغن سرخ کنید. پس از آن، تکههای مرغ را نیز اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا مرغ روی حرارت ملایم اجاقگاز نیمپز شود.
3 - قابلمه متوسطی آماده کنید و همه مواد (شامل زردچوبه، آب مرغ، دارچین، جوز هندی، نعنا و نخودفرنگی نیمپز شده) را در آن بریزید و با اضافه کردن کمی نمک و فلفل مزهدار کنید؛ سپس قابلمه را به مدت یک ساعت روی شعله اجاقگاز قرار دهید.
4 - در این فاصله زمانی یک ساعته، مقدار باقیمانده روغن را در تابهای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس بادمجان خرد شده را به مدت 10 دقیقه در آن تفت دهید. بعد گوجهفرنگی و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه حرارت دهید و کنار بگذارید.
5 - این مخلوط را پس از گذشت یک ساعت همراه مرغ پخته به خورش اضافه کنید و روی شعله ملایم اجاقگاز حدود 45 دقیقه دیگر حرارت دهید.
در پایان خورش را با برگهای نعنا تزیین کرده و با پلوی ساده سرو کنید.
دو لیوان اب بعد از بیداری برای فعال کردن ارگان های داخلی
یک
لیوان
اب ۳۰ دقیقه قبل از غذا برای هضم راحت غذا
یک لیوان اب قبل از گرفتن حمام برای کاهش فشار خون
یک
لیوان
اب
قبل از خواب برای جلوگبری از سکته مغزی یا حمله قلبی